YRITYS

Myyntiapu SL: Myynninedistämispalvelut yli 20 vuoden kokemuksella

Tarjoamme laadukkaita buukkaus-, myynti- ja asiakaspalveluita pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tyytyväinen asiakaskuntamme koostuu sekä suomalaisista että kansainvälisistä, monien eri alojen yrityksistä.

Yrityskulttuuri:
Kokenut ja motivoitunut huipputiimi

Luotamme siihen, että avoin kulttuurimme ja motivoiva työympäristömme ovat avain parempiin tuloksiin. Tyytyväinen ja sitoutunut henkilöstö on keskeisin tekijä laadukkaiden palveluiden tuottamisessa. Pitkän kokemuksen omaava tiimimme tähtää aina huipputason asiakaskokemukseen.

Sijaintimme Espanjassa:
Laadukkaammat ja edullisemmat palvelut

Koska toimimme suomalaisena yrityksenä Espanjasta käsin, on meidän mahdollista tuottaa palvelut paitsi laadukkaammin, myös huomattavasti kustannustehokkaammin. Palvelumme ovat asiakkaillemme edullisempia verrattuna Suomessa sijaitsevien yrityksien palveluhintoihin.

Sijaintimme ei vaikuta asiakasprojektien toteutukseen mitenkään. Ulos lähtevissä puheluissa (outbound) järjestelmä näyttää aina kohdemaan numeron maatunnuksineen ja sisään tulevat (inbound) puhelut pystymme vastaanottamaan mistä vain. Olemme todella ketteriä taipumaan myös Teidän järjestelmäänne. Lähtökohtamme on, että yhteistyön tarkoitus on aina helpottaa Teidän haasteitanne, jotta voitte täysin keskittyä ydintoimintaanne.

IHMISET

Myyntiapu SL:n omistajilla Vesa Auvisella ja Jarno Paanasella on pitkä historia B2C ja B2B myynnin sekä markkinoinnin parissa. Laaja kokemuksemme on kerätty sekä F2F-myynnin että telemarkkinoinnin saralta. Taustallamme on tuhansia itse buukattuja asiakaskäyntejä. Myyntiapu SL:n toimintaperiaate on kehitelty tämän rautaisen ammattitaidon pohjalta: Tiedämme, mitä laadukas buukkaus pitää sisällään, ja haluamme tarjota sen hyödyt kaikille asiakkaillemme.

Osaavan tiimin kokoaminen ja jatkuva kehitys on arvoasteikollamme erittäin korkealla. Henkilöstön tukeminen, kouluttaminen ja valmentaminen huipputuloksiin on meidän arkipäiväämme. Henkilökunnan hyvinvoinnin tarkka vaaliminen näkyy työn laadussa.

VESA AUVINEN
Toimitusjohtaja, osakas

Olen myyntihenkinen teknisen alan osaaja.
Olen loistava selvittämään monimutkaisiakin asioita, samalla muita valmentaen ja motivoiden.

JARNO PAANANEN
Liiketoimintajohtaja, osakas

Sydämeni sykkii tavoitteelliselle myynnille, markkinoinnille ja toiminnan kehittämiselle – Osaan asettua asiakkaan saappaisiin ja etsiä heille parhaat ratkaisut.

ERJA SILJAMO
Projektipäällikkö

Monipuolinen taustani antaa hyvät valmiudet projektipäällikön tehtäviin. Toimintaani leimaa positiivinen asenne, luovuus ja yrittäjämäinen ote kaikkeen tekemiseen.

MAARET AUVINEN
HR-johtaja

Yritysvalmentajataustaisena vahvuuksiani ovat ihmisten valmentaminen, myynti, markkinointi sekä liikemaailman ja yrittäjyyden ymmärtäminen.

MIKA JALONEN
Projektipäällikkö

Mika ei pelkää haasteita, hänelle ei ole olemassa ”liian korkeita vuoria”. Tärkeimpiä arvoja työssä ovat rehellisyys, vastuullisuus ja tavoitteellisuus sekä innostava ja kannustava työilmapiiri.

Kiinnostuitko? Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen sinulle sopivimpaan ajankohtaan.

×