YRITYS

Myynnin ja asiakaspalvelun tehostamisen kumppani

Myyntiapu tarjoaa laadukasta buukkaus-, myynti- ja asiakaspalvelua pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tyytyväinen asiakaskuntamme koostuu sekä suomalaisista että kansainvälisistä, monien eri alojen yrityksistä.

Sijaintimme Espanjassa takaa kustannustehokkaat ulkoistuspalvelut

Koska toimimme suomalaisena yrityksenä Espanjasta käsin, on meidän mahdollista tuottaa ulkoistuspalvelut paitsi laadukkaammin, myös huomattavasti kustannustehokkaammin. Myynnin, asiakaspalvelun tai buukkauksen ulkoistaminen on asiakkaillemme edullisempaa verrattuna Suomessa sijaitsevien yrityksien palveluhintoihin.

Sijaintimme ei vaikuta asiakasprojektien toteutukseen mitenkään. Meiltä ulospäin lähtevissä puheluissa (outbound) järjestelmä näyttää aina kohdemaan numeron maatunnuksineen ja saapuvat (inbound) puhelut pystymme vastaanottamaan mistä vain. Olemme todella ketteriä taipumaan myös yrityksenne järjestelmiin. Lähtökohtamme on, että yhteistyön tarkoitus on aina helpottaa teidän haasteitanne, jotta voisitte täysin keskittyä ydintoimintaanne.

Tutustu asiakaspalvelun ja myynnin ulkoistamisen palveluihin

#OMAMYYNTIAPULAINEN

Myynnillinen asiakaspalvelija, jonka palvelualue määritellään tarpeidenne mukaan. Asiakaspalvelu ja ulossoitto yhdessä samassa palvelupaketissa.

Lue lisää

ASIAKASPALVELUN ULKOISTAMINEN

Asiakaspalvelun ulkoistus takaa yrityksellenne ammattitaitoisen henkilöstön juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä.

Lue lisää

BUUKKAUSPALVELU

Ulkoista buukkauspalvelut kustannustehokkaasti. Me täytämme myyjiesi kalenterin potentiaalisilla asiakastapaamisilla.

Lue lisää

MYYNTIPALVELUT

Myynnin tehostaminen on tehotiimimme päämäärä myyntilukujen kasvu lopputulos, niin B2B- ja B2C-myynnin kuin jälkimarkkinoinnin ja lisämyynnin saralla.

Lue lisää

Anna meidän kertoa lisää. Jätä yhteystietosi sivun yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa, kysy chatissa tai varaa etätapaaminen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

Varaa etätapaaminen

IHMISET

Luotamme siihen, että avoin kulttuurimme ja motivoiva työympäristömme ovat avain parempiin tuloksiin. Tyytyväinen ja sitoutunut henkilöstö on keskeisin tekijä laadukkaiden palveluiden tuottamisessa. Pitkän kokemuksen omaava tiimimme tähtää aina huipputason asiakaskokemukseen. Ota hetki ja kuuntele, mitä asiakkaillamme on kerrottavana yhteistyöstämme.

 

Asiakaskokemuksia

Osaava tiimi ja jatkuva kehitys ovat avaimet laadukkaaseen palveluun

Myyntiavun omistajilla Vesa Auvisella ja Jarno Paanasella on pitkä historia B2C ja B2B myynnin sekä markkinoinnin parissa. Laaja kokemuksemme on kerätty sekä F2F-myynnin että telemarkkinoinnin saralta. Taustallamme on tuhansia itse buukattuja asiakaskäyntejä. Toimintaperiaatteemme on kehitelty tämän rautaisen ammattitaidon pohjalta – tiedämme, mitä laadukas buukkaus pitää sisällään, ja haluamme tarjota sen hyödyt kaikille asiakkaillemme. Osaavan tiimin kokoaminen ja jatkuva kehitys on arvoasteikollamme erittäin korkealla. Henkilöstön tukeminen, kouluttaminen ja valmentaminen huipputuloksiin on meidän arkipäiväämme. Henkilökunnan hyvinvoinnin tarkka vaaliminen näkyy työn laadussa. Mikäli kaipaat töitä Espanjasta myynnin, asiakaspalvelun tai buukkauksen parista, meillä on aina ovet avoinna osaaville ja avointa yrityskulttuuria arvostaville huipputyypeille.

 

Avoimet työpaikkamme

VESA AUVINEN
Toimitusjohtaja, osakas
Hallinto ja talous

Olen myyntihenkinen teknisen alan osaaja. Olen loistava selvittämään monimutkaisiakin asioita, samalla muita valmentaen ja motivoiden.

JARNO PAANANEN
Liiketoimintajohtaja, osakas
Myynti ja liiketoiminnan kehittäminen

Sydämeni sykkii tavoitteelliselle myynnille, markkinoinnille ja toiminnan kehittämiselle. Osaan asettua asiakkaan saappaisiin ja etsiä heille parhaat ratkaisut.

ERJA SILJAMO
Asiakkuuspäällikkö

Monipuolinen taustani antaa hyvät valmiudet projektipäällikön tehtäviin. Toimintaani leimaa positiivinen asenne, luovuus ja yrittäjämäinen ote kaikkeen tekemiseen.

MAARET AUVINEN
Henkilöstöjohtaja

Yritysvalmentajataustaisena vahvuuksiani ovat ihmisten valmentaminen, myynti, markkinointi sekä liikemaailman ja yrittäjyyden ymmärtäminen.

MIKA JALONEN
Palvelupäällikkö

Mika ei pelkää haasteita, hänelle ei ole olemassa ”liian korkeita vuoria”. Tärkeimpiä arvoja työssä ovat rehellisyys, vastuullisuus ja tavoitteellisuus sekä innostava ja kannustava työilmapiiri.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa.

Voit myös varata etätapaamisen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

    ×