ULKOISTETTU ASIAKASPALVELU

Kohota asiakastyytyväisyys uudelle tasolle – valitse ulkoistettu asiakaspalvelu!

ULKOISTETTU ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelun ammattilaisemme hoitavat puolestasi yritykseesi tulevat yhteydenotot ystävällisesti asiakkaitasi neuvoen ja tehokkaasti ongelmat ratkaisten.

Lue lisää

BUUKKAUSPALVELUT

Ulkoista buukkauspalvelut kustannustehokkaasti – me täytämme myyjiesi kalenterin potentiaalisilla asiakastapaamisilla.

Lue lisää

MYYNTIPALVELUT

Kokenut tehotiimimme nostaa myyntilukusi nousuun niin B2B- ja B2C-myynnin kuin jälkimarkkinoinnin ja lisämyynninkin saralla.

Lue lisää

Ulkoistettu asiakaspalvelu myynnillisesti

Hoidamme puolestasi yritykseesi tulevat yhteydenotot. Osaava henkilökuntamme pystyy neuvomaan asiakkaitasi ja ratkaisemaan heidän ongelmansa nopeasti ja tehokkaasti, myös ruuhka-aikaan. Pystymme hoitamaan suuriakin volyymeja, ja asiakkaasi saavat apua nopeasti!

Ulkoistettu asiakaspalvelu ei ole ylimääräinen kulu vaan mahdollisuus! Meidän asiakaspalveluratkaisumme eroavat perinteisestä call centeristä myynnillisyydellä – tiimillämme on vankka kokemus myynnin saralla. Näemme kaikki asiakaspalvelutilanteet mahdollisuutena myynnin edistämiselle. Käytössämme on myös malleja, jossa asiakaspalvelijamme soittavat aktiivisesti ulospäin silloin, kun yhteydenottoja ei tule. Näin he voivat hyödyntää ajan ja järjestää myyjille tapaamisia tai sopia esimerkiksi huoltokäyntejä ja vuositapaamisia.

Huolellisesti suunniteltu ja tarpeisiisi sopiva ulkoistettu asiakaspalvelu takaa paitsi asiakastyytyväisyyden nousun, myös myynnin kasvun. Hyvä asiakaspalvelu ja olemassa olevista asiakkaista huolehtiminen ovat elintärkeitä asioita. Oikein mitoitetut resurssit, ja niiden oikea kohdistaminen, pitävät asiakaspalveluratkaisumme kustannustehokkaina.

Hoidamme asiakaspalveluasi kuin omaamme – yritystäsi ammattitaitoisesti edustaen, lisämyyntiä unohtamatta. Valitse ulkoistettu asiakaspalvelu, ja voit keskittyä olennaisempiin asioihin!

Meiltä sujuu myös buukkaus!

Ulkoistettu buukkauspalvelu takaa sen, että kalenterisi on aina täynnä kiinnostuneita asiakkaita ja sinun aikasi ei kulu turhiin soittoihin

Asiakaspalveluratkaisut

Pidämme asiakkaistasi huolta! Nopea ja yksilöllinen asiakaspalvelu takaa hyvän asiakaskokemuksen. Asiakaspalvelun ohessa lisäämme myyntiä esimerkiksi jälkimarkkinoinnilla ja palveluiden lisämyynnillä.

Reklamaatioiden käsittely

Käsittelemme reklamaatiot ammattimaisesti, asiakastyytyväisyys prioriteettinamme. Pidämme vanhoista asiakkaista hyvää huolta, niistä vaikeistakin! Hyvin hoidetuista reklamaatiotilanteista syntyy uskollisia asiakkaita.

myyntiapu asiakaspalvelu myyntipalvelut buukkauspalvelut

Palautteiden vastaanotto

Palautteiden vastaanotto ja kirjaaminen on avain palvelun ja tuotepaketin kehitykselle. Kuuntelemme asiakastasi ja meillä on aikaa reagoida nopeasti ruuhka-aikoinakin. Asiakkaasi tulee huomioiduksi.

Vaihteen hoito

Asiakas ei saa joutua odottamaan minuuttikaupalla pimpelipom-musiikkia kuunnellen! Oikein mitoitetut resurssimme takaavat nopean luurin noston, aina. Ohjaamme puhelut eteenpäin oikeille tahoille tai hoidamme asiakkaan loppuun asti itse.

Myyntiapu asiakaspalvelu

Helpdesk- ja tukipalvelut

Tarjoamme apua asiakkaallesi sovitun kanavan kautta. Tuotteisiin, palveluihin, käyttöön ja verkkoasioimiseen liittyy usein kysymyksiä, joihin asiakas kaipaa tukea ja turvaa. Autamme myös ostopäätöksissä ja teemme lisämarkkinointia.

Asiakasrekisterin päivitykset

CMR kuntoon ja avainhenkilöt yhteystietoineen ajan tasalle! Tämä toiminto on tärkeä, mutta siihen ei vain usein tahdo riittää aikaa. Meillä riittää. Päivitämme asiakastiedot puolestasi ja pidämme ne ajan tasalla työtänne helpottaaksemme.

Tuote- ja palveluneuvonta

Palvelemme ja neuvomme asiakastasi kuin omaamme. Perehdymme yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin pitääksemme neuvontapalveluiden tason korkealla. Teemme lisämyyntiä tehokkaasti tilaisuuden tullen.

Tilausten vastaanotto ja kirjaaminen

Tästä ei toiminto tärkeämmäksi muutu! Tehosta tilausten vastaanotto ja kirjaaminen ulkoistamalla se tarkoille asiaan keskittyville asiakaspalvelijoillemme.

Chat-palvelu

Chat-asiakaspalvelumme mahdollistaa sen, että asiakkaasi saavat yksilöllistä ja nopeaa apua verkossa, kellon ympäri. Chat-palvelumme auttaa onnistuneen asiakaskokemuksen luomisessa ja tekee mahdollisuuden tullen lisämyyntiä.

Ota yhteyttä ja tilaa ulkoistettu asiakaspalvelu meiltä jo tänään