Asiakaspalvelun ulkoistaminen – Tiimisi tueksi

Asiakaspalvelun ulkoistaminen on kustannustehokas tapa vastata muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Myyntiapu vastaa tarvittavasta resursoinnista.

Asiakaspalvelun ulkoistaminen

Asiakaspalvelun ulkoistaminen on kustannustehokas tapa vastata alati muuttuviin volyymeihin. Myyyntiapu muuntautuu joustavasti tarpeisiisi ja meille on tärkeää ymmärtää asiakkaamme tuote tai palvelu sekä tavoitteet, jotta voimme hoitaa jokaisen yhteydenoton laadukkaasti. Ulkoistetun asiakaspalvelun voi nähdä oman tiimin tehokkaana jatkeena. Suosimme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jossa kommunikointi sujuu ja tarpeisiin reagoidaan ripeästi.

Ulkoistetun asiakaspalvelun hyötyjä

Budjetoinnin ennustettavuus

Asiakaspalvelun ulkoistamisen hinta kattaa palveluidesi toteutumisen sovittujen mittareiden ja tulostavoitteiden mukaisesti ympäri vuoden, myös loma- ja flunssakausien aikana.

Myynnillinen asiakaspalveluote jokaisessa kontaktissa

Työntekijämme ovat alan myynnillisiä ammattilaisia. Meille asiakaspalvelu tarkoittaa hienovaraista asiakkaan tarpeiden kartoittamista, ongelmanratkaisutaitojen hyödyntämistä ja toteutuneita kauppoja tai muita toimenpiteitä, joissa sekä asiakas että yritys ovat lopputulokseen tyytyväisiä.

Osaamisen kasvaminen ja tiedon jakaminen

Ulkoistettu henkilöstö tuo mukanaan oman monipuolisen osaamisensa. Työntekijämme hallitsevat kattavasti alan eri järjestelmät ja sujuvat työkäytänteet. Sovittujen asiakaspalveluprosessien noudattaminen, tiedon jakaminen ja halu kehittyä henkilökohtaisesti omassa työssä ohjaavat työntekijöitämme päivittäin kohti yhä tehokkaampaa asiakaspalvelua yksilö- sekä tiimitasolla.

Asiakaskokemuksen kehittäminen

Parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen on ulkoistetun asiakaspalvelumme menestyksen edellytys. Jokainen palvelutilanne on kanavasta riippumatta yksilöllinen vuoropuhelu, jossa haluamme kehittyä kontaktista toiseen. Kokemus ja oppiminen näkyvät asetettujen tavoitteiden ylittämisenä.

Anna meidän kertoa lisää. Jätä yhteystietosi sivun yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa, kysy chatissa tai varaa etätapaaminen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

Varaa etätapaaminen

 • Ulkoistetut asiakaspalveluratkaisut

  Oikein mitoitetut resurssit ja nopea palvelu kaikissa viestintäkanavissasi. Myynnillinen asiakaspalvelu jälkimarkkinointiin tai lisämyyntiprojekteihin.

 • Palautteiden käsittely

  Palautteiden ja reklamaatioiden käsittely yrityksenne ohjeistusten ja toimintamallien mukaan. Satunnaisia ruuhkahuippuja helpottamaan tai säännöllisenä palveluratkaisuna käyttöönne.

 • Vaihteen hoito

  Älä anna asiakkaan odottaa linjoilla, takaamme oikein mitoitetut resurssit ja nopean palvelun.

 • Tukipalvelut

  Helpdesk- ja asiakastukipalvelumme tarjoavat apua sovituissa kanavissa, haluamananne ajankohtana.

 • Asiakasrekisterien hoito

  Päivitämme CRM:n kuntoon ja avainhenkilöt yhteystietoineen ajan tasalle.

 • Tuoteneuvonta

  Tehokas tukitoiminto asiakkaitasi varten ja myyntiä edistämään haluamissasi viestintäkanavissa, chat, puhelin, sähköpostit. Tarvittaessa 24/7.

 • Tilausten hoito ja ajanvarauspalvelu

  Tehokas tuotetilausten vastaanotto tai erilaisten ajanvarauksien kirjaaminen, ruuhka-aikoina tai säännöllisenä palveluna.

 • Chat-palvelu

  Yksilöllistä ja nopeaa apua verkossa, kellon ympäri kustannustehokkaasti.

myyntiapu asiakaspalvelu myyntipalvelut buukkauspalvelut
toimisto mijas myyntiapu

Omamyyntiapulainen – asiakaspalvelu ja uusasiakashankinta yhdessä

Valitaan yhdessä palvelutarjonnastamme parhaiten yrityksesi tarpeita vastaava kokonaisuus. Omamyyntiapulainen on jokaisen yrityksen tarpeisiin räätälöity myynnillinen moniosaaja, joka ottaa vastuun tehokkaasta asiakasviestinnästä kaikissa kanavissasi ja hyödyntää hiljaisemmat hetket vaikkapa buukkaamalla myyjillesi asiakastapaamisia kalenteriin. Asiakaspalvelun ulkoistaminen tarjoaa yrityksellesi resursseiltaan oikein mitoitettua asiakashuoltoa, myyntipalvelumme huolehtii myynnin tehostamisesta ja buukkauspalvelu takaa sen, että myyjiesi kalenterit ovat aina täynnä uusia kiinnostuneita asiakkaita.

Lue lisää

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa.

Voit myös varata etätapaamisen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

  ×