Meille töihin

Tarjoamme näköalapaikan huipputiimissä, Espanjan auringon alla.

Tarjoamme näköalapaikan markkinoinnin ja myynnin parissa huipputiimissä, Espanjan auringon alla. Meillä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen ja valmennukseen. Toivommekin tiimiimme pitkäaikaisia jäseniä, jotka kehittyvät ja kasvavat yhdessä firman kanssa!

Myynnillisessä asiakaspalvelutyössämme korostuvat seuraavat taidot ja ominaisuudet:

Kyky sekä tiimityöhön että itsensä johtamiseen
Tuloshakuisuus ja paineensietokyky
Uuden oppiminen
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Toimintamme kasvaa ja tiimissä on tilaa uusille tähdille. Jos tunnistit itsesi, ota yhteyttä ja laita hakemusta tulemaan!

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta –
Facebookista, Instagramista ja Linkedinistä.
Käy nappaamassa seurantaan, ja pysyt vauhdissamme mukana!

Kannattaa lukaista myös blogistamme,
millaista työskentely meillä on.

Tunnistatko itsesi?

Uusimmat työpaikat

Avoimet työpaikat Espanja: Myyntiharjoittelija

Avoimet työpaikat Espanja: Myyntiharjoittelija

Kiinnostaako myyntityö, mutta et ole vielä kokenut myyntitykki? Myyntiapu hakee nyt uuden oppimisesta kiinnostuneita myyntiharjoittelijoita palkalliseen harjoitteluun Espanjan toimipisteeseen. Etsimme ennen kaikkea positiivisia persoonia, jotka..
Avoimet työpaikat Espanjassa: Buukkaaja/Ajanvaraaja

Avoimet työpaikat Espanjassa: Buukkaaja/Ajanvaraaja

Onko sinulla aiempaa kokemusta liiketoiminnasta ja yritysmaailmasta? Koetko olevasi valmis keskustelemaan asiantuntija- ja päättäjätason kohderyhmien kanssa? Etsimme Myyntiavun Espanjan toimipisteeseen puhelintyöskentelystä kiinnostuneita buukkaajia/ajanvaraajia. Työtehtäväsi koostuu..
Haemme tiiminvetäjää B2C-myyntiprojektiimme

Haemme tiiminvetäjää B2C-myyntiprojektiimme

Etsimme energistä tiiminvetäjää myyntiprojektiimme! Haemme tyyppiä, joka osaa omalla myyntiasenteellaan ja positiivisella meiningillään innostaa ja motivoida muita! Tiiminvetäjä tekee myös itse tiimin kanssa myyntityötä ja..
Bookkaaja/Ajanvaraaja

Bookkaaja/Ajanvaraaja

Haemme ajanvaraajia / buukkaajia. Oletko pitkäpinnainen ja kunnianhimoinen? Haluatko oppia uusia asioita ja menestyä työssäsi? Onko myös oma vapaa-aika ja hyvinvointi sinulle tärkeää? Yrityksemme tuottaa..
Haemme myyntiharjoittelijoita

Haemme myyntiharjoittelijoita

Kiinnostaako myyntityö, mutta et ole vielä rautainen myyntitykki? Haemme nyt uuden oppimisesta kiinnostuneita myyntiharjoittelijoita! Odotamme sinulta: – Sitoutunutta ja ahkeraa työasennetta – Halua kehittyä ja..
Etsimme buukkareita IT-alan projekteihin

Etsimme buukkareita IT-alan projekteihin

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kolmea (3) ajanvaraajaa / buukkaajaa, joilla on kokemusta ajanvarauksesta IT-alan yrityksille. Varsinainen IT-alan osaaminen ei ole tärkeää, vaan kyky tehdä buukkeja alan..
Haemme huippumyyjiä

Haemme huippumyyjiä

Huipputiimimme kasvaa! Etsimme myyntitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen viittä (5) luontaisesta ihonhoidosta kiinnostunutta, tulosnälkäistä myyjää. Haluatko olla osa ammattitaitoista myyntitiimiä, jossa on rento yhteishenki ja, jossa jokaisen..
Myyjäksi B2B -sektorille

Myyjäksi B2B -sektorille

Tiimimme kasvaa! Haemme vakituiseen työsuhteeseen huippumyyjiä! Haluatko olla osa ammattitaitoista myyntitiimiä, jossa on rento yhteishenki ja jossa jokaisen ideoita kuunnellaan? Oletko valmis sitoutumaan kanssamme tavoitteisiin..
Sähkömyyjiä B2B-sektorille

Sähkömyyjiä B2B-sektorille

Haluatko olla osa ammattitaitoista myyntitiimiä, jossa on rento yhteishenki ja jossa jokaisen ideoita kuunnellaan? ..
Projektipäällikkö/ esimies

Projektipäällikkö/ esimies

Etsimme karismaattista ja energistä projektipäällikköä, joka on valmis laittamaan persoonansa likoon meidän kanssamme. Tehtävänäsi on johtaa buukkausprojekteja. Olemme kasvava, dynaaminen yritys Aurinkorannikolla. Intohimonamme on kasvattaa..

HAE MEILLE

Kokemus & osaaminen

Hakemus

Haluan työskennellä