Meille töihin

Tarjoamme näköalapaikan huipputiimissä, Espanjan auringon alla.

Tarjoamme näköalapaikan markkinoinnin ja myynnin parissa huipputiimissä, Espanjan auringon alla. Meillä panostetaan erityisen paljon työntekijöiden viihtyvyyteen ja valmennukseen. Toivommekin tiimiimme pitkäaikaisia jäseniä, jotka kehittyvät ja kasvavat yhdessä firman kanssa!

Myynnillisessä asiakaspalvelutyössämme korostuvat seuraavat taidot ja ominaisuudet:

Kyky sekä tiimityöhön että itsensä johtamiseen
Tuloshakuisuus ja paineensietokyky
Uuden oppiminen
Vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Toimintamme kasvaa ja tiimissä on tilaa uusille tähdille. Jos tunnistit itsesi, ota yhteyttä ja laita hakemusta tulemaan!

Löydät rekyilmoituksemme myös sosiaalisesta mediasta, Facebookista ja Linkedinistä. Käy nappaamassa seurantaan, ja pysyt vauhdissamme mukana!

Tunnistatko itsesi?

Työpiste auringossa

Työntekijä, mahdollistaako työnantajasi etätyön?

Työantaja, haluaisitko palkita työntekijäsi?

Miksi et vaihtaisi kotisohvaa Espanjan aurinkoon viikoksi, kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi? Vuokraa työpiste meiltä haluamaksesi ajaksi!

Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata etätyöpiste toimistostamme Espanjan etelärannikolta Mijaksesta, joka sijaitsee Malagan lentokentältä 20 minuutin ajomatkan päässä. Toimitilat ovat viihtyisät ja vuokraan kuuluu hyvä nettiyhteys (300mb kuitu). Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Samasta rakennuksesta löytyy myös kuntosali – ulkoilumahdollisuuksia auringossa tuskin tarvitsee erikseen edes mainostaa.

Myyntiapu toimii samoissa tiloissa, eli puheen sorinaa ja tekemisen meininkiä ympärillä riittää – myynnillistä asiakaspalvelua, buukkausta ja myyntiä. Ilmapiiri on tulokseen kannustava ja kauppakellokin on viritettynä.

Lisätietoja saat puhelimitse +358 45 847 4778 tai sähköpostitse jarno.paananen(at)myyntiapu.com

Uusimmat työpaikat

Bookkaaja/Ajanvaraaja – uuteen vuoteen lisää työpaikkoja!

Bookkaaja/Ajanvaraaja – uuteen vuoteen lisää työpaikkoja!

Vuosi 2019 käynnistyy jälleen uusilla projekteilla, joihin kaipaamme timanttisia osaajia! Haemmekin vakituiseen työsuhteeseen nyt neljää (4) ajanvaraajaa / buukkaajaa Oletko pitkäpinnainen ja kunnianhimoinen? Haluatko oppia uusia..
Myyjäksi B2B -sektorille

Myyjäksi B2B -sektorille

Tiimimme kasvaa! Haemme vakituiseen työsuhteeseen huippumyyjiä! Haluatko olla osa ammattitaitoista myyntitiimiä, jossa on rento yhteishenki ja jossa jokaisen ideoita kuunnellaan? Oletko valmis sitoutumaan kanssamme tavoitteisiin..
Sähkömyyjiä B2B-sektorille

Sähkömyyjiä B2B-sektorille

Haluatko olla osa ammattitaitoista myyntitiimiä, jossa on rento yhteishenki ja jossa jokaisen ideoita kuunnellaan? ..

HAE MEILLE

Kokemus & osaaminen

Hakemus

Haluan työskennellä