Meille töihin

Myyntiapu tarjoaa myynnillisiä asiakaspalvelutehtäviä, buukkausta sekä erilaisia myynnin avainhenkilöiden rooleja kasvussa olevalla alalla.

Töitä Espanjasta

Tervetuloa töihin alalle, jolla on suotuisat tulevaisuuden näkymät. Palveluiden ulkoistaminen on ollut kasvussa jo pitkään ja tutkimusten mukaan trendi näyttää jatkuvan, joten mikäli etsit töitä Espanjasta, olet oikealla sivulla. Meillä on tarjota työntekijöillemme myynnillisiä asiakaspalvelutehtäviä, buukkausta sekä erilaisia myynnin avainhenkilöiden rooleja kasvussa olevalla alalla. Arvostamme sitä, että työntekijämme haluaa kasvaa ja kehittyä kanssamme ja tuemme sitä monipuolisesti työntekijän urapolulla.

Hae meilleYhteystiedot

Työnantajana Myyntiapu tarjoaa sinulle

– Monipuoliset asiakkuudet

– Työnantajan, joka panostaa viihtyvyyteen sekä valmennukseen

– Etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä

– Aikuisen työyhteisön, joka osaa ottaa ja jakaa vastuuta

– Kiinteän kuukausipalkan + kannustavan bonusjärjestelmän ilman bonuskattoa

Oletko suvereeni keskustelija, kuuntelija vai neuvottelija?

Kaikista noista ominaisuuksista pidämme, mutta niiden lisäksi kaipaamme työntekijöiltämme päämäärätietoisuutta ja tuloksentekokykyä. Asiakastyössä on tärkeää osata kohdata erilaisia ihmisiä, joten hyvä ihmistuntemus ja tilannetaju ovat toivottavasti eräitä hyviä ominaisuuksiasi. Vaikka työ tehdään monesti itsenäisesti, on tärkeää pystyä kannustamaan myös omaa tiimikaveriaan ja vaihtamaan kokemuksia, opastamaan sekä auttamaan toisia tarvittaessa. Vain osaamisen jakaminen tiimin kesken auttaa kehittymään. Se saattaa tarvittaessa myös avata ikävän turhautuneisuuden lukon, joka välillä aiheutuu asiakkaiden jäädessä tavoittamatta tai kaupan jäädessä klousaamatta. Meille tärkeintä on työnhakijan motivaatio tehtävää kohtaan sekä hyvällä itsetuntemuksella varustettu persoonallisuus, joka ottaa työnsä ja tavoitteensa vakavasti, mutta ei itseään.

Työyhteisössämme työskentelee monenlaisella eri urapolulla tulosta tehneitä tekijöitä, oletko sinä tulevaisuudessa yksi meistä?

 

Hae meille

UUSIMMAT TYÖPAIKAT

Etsimme ilmastoasioista ja esimiestyöstä kiinnostunutta myyjää

Etsimme ilmastoasioista ja esimiestyöstä kiinnostunutta myyjää

Haluaisitko sinä työskennellä päivittäin ilmaston puolesta? Mikäli seuraat ilmastoasioiden uutisointia, tiedostat, että toimenpiteitä tarvitaan juuri nyt, jotta voimme varmistaa terveen ja puhtaan ilmaston perheellemme ja..
Avoimet työpaikat Espanjassa: Buukkaajaksi / ajanvaraajaksi Aurinkorannikolle?

Avoimet työpaikat Espanjassa: Buukkaajaksi / ajanvaraajaksi Aurinkorannikolle?

Onko sinulla aiempaa kokemusta liiketoiminnasta ja yritysmaailmasta? Koetko olevasi valmis keskustelemaan asiantuntija- ja päättäjätason kohderyhmien kanssa? Etsimme Myyntiavun Espanjan toimipisteeseen puhelintyöskentelystä kiinnostuneita buukkaajia/ajanvaraajia. Työtehtäväsi koostuu..
Kiinnostaisiko myyntityö luonnonkosmetiikan parissa Espanjassa?

Kiinnostaisiko myyntityö luonnonkosmetiikan parissa Espanjassa?

Haluaisitko olla osa Myyntiavun ammattitaitoista myyntitiimiä, jossa on rento yhteishenki ja, jossa jokaisen ideoita kuunnellaan? Vaikka aikaisempi kokemus myynnistä on toivottavaa, pelkkä työhistoriasi ei ratkaise..
B2B Customer Service Specialist with a sales twist

B2B Customer Service Specialist with a sales twist

We have started our autumn with some new and exciting international projects, and we are looking for great professionals. We are now hiring two (2)..
Työharjoitteluun Espanjan Aurinkorannikolle?

Työharjoitteluun Espanjan Aurinkorannikolle?

Miltä kuulostaisi opintojasi täydentävä harjoittelupaikka Espanjan Aurinkorannikolla? Myyntiavulla on tarjota uraansa myynnin, markkinoinnin tai liiketoiminnan pariin rakentaville opiskelijoille mielenkiintoisia työharjoittelupaikkoja ympäri vuoden. Olemme ulkoistettuun asiakaspalveluun,..
Myyntiharjoittelijaksi Espanjaan?

Myyntiharjoittelijaksi Espanjaan?

Kiinnostaako myyntityö, mutta et ole vielä kokenut myyntitykki? Myyntiapu hakee nyt uuden oppimisesta kiinnostuneita myyntiharjoittelijoita palkalliseen harjoitteluun Espanjan toimipisteeseen. Etsimme ennen kaikkea positiivisia persoonia, jotka..
Haemme tiiminvetäjää B2C-myyntiprojektiimme

Haemme tiiminvetäjää B2C-myyntiprojektiimme

Etsimme energistä tiiminvetäjää myyntiprojektiimme! Haemme tyyppiä, joka osaa omalla myyntiasenteellaan ja positiivisella meiningillään innostaa ja motivoida muita! Tiiminvetäjä tekee myös itse tiimin kanssa myyntityötä ja..
Haemme myyntiharjoittelijoita

Haemme myyntiharjoittelijoita

Kiinnostaako myyntityö, mutta et ole vielä rautainen myyntitykki? Haemme nyt uuden oppimisesta kiinnostuneita myyntiharjoittelijoita! Odotamme sinulta: – Sitoutunutta ja ahkeraa työasennetta – Halua kehittyä ja..
Etsimme buukkareita IT-alan projekteihin

Etsimme buukkareita IT-alan projekteihin

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kolmea (3) ajanvaraajaa / buukkaajaa, joilla on kokemusta ajanvarauksesta IT-alan yrityksille. Varsinainen IT-alan osaaminen ei ole tärkeää, vaan kyky tehdä buukkeja alan..
Haemme huippumyyjiä

Haemme huippumyyjiä

Huipputiimimme kasvaa! Etsimme myyntitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen viittä (5) luontaisesta ihonhoidosta kiinnostunutta, tulosnälkäistä myyjää. Haluatko olla osa ammattitaitoista myyntitiimiä, jossa on rento yhteishenki ja, jossa jokaisen..

Espanjan työpaikat – lähetä työhakemus

Löytyikö avoimista työpaikoistamme kiinnostava tehtävä? Hienoa, pääset lähettämään hakemuksesi tehtävään täyttämällä alla olevan lomakkeen Valitse “Haettava tehtävä” -valikosta joko sinua kiinnostava avoin toimenkuva.

Kokemus & osaaminen

Hakemus

Haluan työskennellä×