#Omamyyntiapulainen

Myyntiapu loi yrityksesi myynnin tueksi Omamyyntiapulainen-konseptin. Asiakaspalvelun lisäksi myyntiapulainen hoitaa myös buukkauksen.

Omamyyntiapulainen asiakaspalvelusi ja myyntisi tueksi

Palvelumallina Myyntiavun Omamyyntiapulainen on yritykselle hyvin riskitön, sillä et joudu ottamaan riskiä henkilöstökustannuksia tai resurssointia koskien. Lähdemme liikkeelle sopivimpien kanavien, tuotteiden ja palvelumallien kartoituksesta, juuri teille. Tämän jälkeen myynnillinen asiakaspalvelun tekijä eli Omamyyntiapulainen sijoitetaan avuksenne liidien tuottamista ja asiakaspalvelun tehostamista varten. Yksi ja sama, monipuolisella osaamisella varustettu henkilö tuodaan siis luomaan uutta tehoa myyntiisi monikanavaisesti.

Ulkoistettu asiakaspalvelija ja buukkaaja yhdessä

Olipa asiakkaan ensimmäinen yhteydenotto yrityksellenne päin ajanvaraus, asiakaspalaute tai tiedustelu, on Omamyyntiapulaisesi koulutettu myynnilliseksi asiakaspalvelijaksi, joka ohjaa keskustelun asiakkaan tarpeiden kartoittamiseen luontevasti. Asiakkaalle sopivimmat ratkaisut, tuotteet tai palvelut sovitaan tehokkaasti jokaisen kanavan asiakaspalvelukontaktin yhteydessä. Kun yhteydenottoja ei puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse ole käynnissä, on hän vapaa hyödyntämään työaikansa liidien tuottamiseen. Omamyyntiapulainen voi auttaa myyntitiimiäsi esimerkiksi täyttämällä myyjien kalenterit tapaamisilla tai hoitamalla buukkauspalveluita muille yrityksesi asiantuntijoille, tarpeidenne mukaan.

Omamyyntiapulainen-konseptin hyödyt yritykselle

– Asiakaspalvelun laadun parantuminen
– Resurssointivastuun siirtyminen meille
– Vastausaikojen tehostuminen
– Asiakastyytyväisyyden parantuminen
– Yritystoiminnan tehostuminen
– Myynnin kasvu

Anna meidän kertoa lisää. Jätä yhteystietosi sivun yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa, kysy chatissa tai varaa etätapaaminen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

Varaa etätapaaminen

Mitattavaa tekemistä

Omamyyntiapulaisen tekeminen on täysin mitattavissa joko jo olemassa olevien mittareiden mukaan tai sopimuksen yhteydessä tehtyjen palvelutavoitteiden mukaisesti. Palvelumallin paras ominaisuus on se, että asiakkaamme todellakin maksaa toimintojensa tehostamisesta ja liidigeneroinnista, kun työntekijämme sijoitetaan juuri niihin kanaviin, missä tuottavuutta voidaan luonnollisimmin kasvattaa. Inbound ja outbound -myyntikanavat hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla eli vuorotellen molempia kanavia hyödyntäen.

Omamyyntiapulaisesi tekee työtä sovitun mukaisesti, siellä missä yrityksesi apua tarvitsee ja me pidämme huolen, että sinulla on tekijä paikalla myös lomakuukausina tai muina kriittisinä ajankohtina, kun henkilövajetta syystä tai toisesta löytyy.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa.

Voit myös varata etätapaamisen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

    ×