MYYNTIPALVELUT

Myyntiapu tarjoaa konkreettista apua myyntiin, löydät henkilöstöstämme osaajat monipuolisesti eri toimialoille

Myynnin ulkoistaminen

– B-to-B-myynti

– B-to-C-myynti

– Uusasiakashankinta

– Jälkimarkkinointi ja lisämyynti

Ota yhteyttäAvoimet työpaikat

Apua myyntiin kumppanin avulla – tiimi myynnin tehostamisen takana

Kun kaipaat konkreettista apua myyntiin, löydät henkilöstöstämme osaajat monipuolisesti eri toimialoille. Kauttamme kasvatat asiantuntijuutta muun muassa IT-alan, kauneudenhoitoalan kuin telemarkkinoinninkin parissa. Yhdistävä tekijä alan osaajillemme on motivoitunut ote puhelintyöhön sekä kyky hoitaa neuvotteluja asiantuntija- ja päättäjätasolla.

Parinkymmenen vuoden kokemus on tuonut mukanaan varmuutta ja osaamista huipputiimin kokoamiseen ja jatkuvaan valmentamiseen. Myynnin ulkoistaminen tarkoittaa meille sulautumista osaksi asiakkaidemme visioita, tavoitteita ja viestintätapoja sekä myyntiodotusten ylittämistä. Olemme onnistuneet, kun tavoitteellinen, päivittäinen tekeminen näkyy asiakkaidemme raporteissa selkeinä kasvulukemina myynnin tehostumisesta kertoen.

Anna meidän kertoa lisää. Jätä yhteystietosi sivun yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa, kysy chatissa tai varaa etätapaaminen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

 

Varaa etätapaaminen

Asiakaskokemus myynti- ja buukkausyhteistyöstä – GNP Energy Finland

”Yhteistyö on mennyt todella hyvin, ja kyllä he ovat toistaiseksi ylittäneet meidän odotuksemme. Siellä on hirveän ammattitaitoista porukkaa, eli on kiva tehdä heidän kanssa töitä.” Maajohtaja Herkko Mali kehuu yhteistyötä Myyntiavun kanssa heidän kokemuksiensa mukaan jopa parhaaksi telemarkkinointipalvelujen tarjoajaksi ja voi vilpittömästi suositella palveluita muillekin.

Lue lisääAsiakaskokemuksia

Myyntikumppani – #Omamyyntiapulainen on ratkaisu myynnin sekä asiakaspalvelun tarpeisiin

#Omamyyntiapulainen on korvaamaton apuri, joka räätälöidään täysin asiakkaan tarpeisiin. Halutessasi hän vastaa viestintäkanavistasi saapuviin yhteydenottoihin ja hiljaisempina aikoina huolehtii esimerkiksi myyjienne kalenterin täyttämisestä buukkaamalla tapaamisaikoja sovitun kohderyhmän parista. Meiltä saat tarpeisiisi myös ulkoistetun asiakaspalvelun kokonaisratkaisuna tai ruuhka-ajoiksi hoitamaan vaihteen, chatin, palautteet tai helpdeskin palvelut.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa.

Voit myös varata etätapaamisen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

    ×