BUUKKAUSPALVELUT

Buukkauspalvelut tuottavat tulosta – luuria on nosteltu ja tuhansia asiakastapaamisia buukattu

Mitä hyötyjä saat ulkoistaessasi buukkauspalvelut meille?

  • Myyjänne ehtivät tapaamaan enemmän potentiaalisia asiakkaita
  • Kassavirran vaihtelu vähenee
  • Kohderyhmän huolellinen prospektointi
  • Kohderyhmän huolellinen ja ennakkoluuloton soittelu
  • Vanhojen asiakkaiden ja kontaktien herättely
  • Kustannustehokkuus – hinnat Suomen hintatasoa edullisemmat

Myyntiapu-tiimillä on valmius hoitaa suuria ja vaihtelevia volyymeja laadun pysyessä aina tasaisen korkealla. Buukkaustiimimme pitää huolen siitä, että teidän myyjiltänne eivät työt lopu kesken: Avullamme myyjät pääsevät keskittymään omaan ydintyöhönsä ja kassavirran kasvattamiseen.

Myyntiapu SL tarjoaa takuuvarman vastineen asiakashankintaan sijoitetulle rahalle – Veloitamme ainoastaan toteutuneista tapaamisista. Buukkauksen hinta on projektikohtainen; Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarjouksen ja tuottoarvion.  Kysy myös pilottihankkeestamme, joka on riskitön tapa tutustua buukkauspalveluumme!

 

Meiltä myös tehokas ja asiantunteva ulkoistettu asiakaspalvelu, joka hoitaa puolestasi vaihteen, chatin, palautteet ja helpdeskin, tutustu!

Asiakkaiden kokemuksia

Laadukkaat, kustannustehokkaat buukkauspalvelut

Motivoitunut tiimimme tekee buukkausta ja myynninavustusta Espanjan toimistostamme käsin. Sijaintimme ei näy päivittäisessä tekemisessä, sillä soitamme suomalaisista numeroista. Sen sijaan sijainti mahdollistaa asiakkaalle suotuisan hinnoittelun.

Laatu ja asiakaskokemus on meille kaikki kaikessa. Voitokkaan yhteistyön kehittymiseksi meidän tulee ymmärtää tavoitteesi selkeästi. Tämän jälkeen projekti etenee potentiaalisten asiakkaiden prospektointiin. Pyrimme järjestämään tapaamiset vain päättäjätason henkilöille, veloittaen vain sovittujen ehtojen mukaisesti toteutuneista tapaamisista.

Lupaamme sitoutua teidän projektiinne täysillä ja edustaa yritystänne kuin omaamme.

ETÄTAPAAMINEN

Etätapaaminen on kustannustehokas vaihtoehto kasvattaa myyntiä. Potentiaaliselle asiakkaalle kynnys suostua etätapaamiseen on usein henkilökohtaista myyntikäyntiä matalampi. Myyjien kulut pysyvät alhaisempina ilman matkustukseen kuluvaa aikaa ja rahaa. Kokeile etätapaamisia buukkauksen pilottiprojektimme kautta!

F2F-MYYNTITAPAAMINEN

Joskus Face-to-face tapaaminen on edellytys myynnin tapahtumiseksi. Asiakkaan kanssa livenä tavatessa saa kartoitettua hyödyt ja esiteltyä erityisesti fyysiset tuotteet tai esimerkiksi kiinteistöön kohdistuvat palvelut tehokkaasti. Keräämme taustatietoa, jotta voimme buukata myyjien tapaamiset oikeille päättäville henkilöille.

Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarjouksen ja tuottoarvion.