BUUKKAUSPALVELUT

Myyntiapu tarjoaa riskittömän buukkauspalvelun asiakashankintasi tueksi. Veloitamme ainoastaan toteutuneista tapaamisista.

Buukkauspalvelu

Myyntiapu tarjoaa takuuvarman vastineen asiakashankintaan sijoittamallesi rahalle. Veloitamme ainoastaan toteutuneista tapaamisista. Buukkauksen hinta on projektikohtainen. Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarjouksen ja tuottoarvion. Kysy myös pilottihankkeestamme, joka on riskitön tapa tutustua kustannustehokkaaseen buukkauspalveluumme.

Ota yhteyttäTöihin Espanjaan

Buukkausta myyjille tai muille avainhenkilöille – mitä hyötyjä?

-Myyjänne ehtivät tapaamaan enemmän potentiaalisia asiakkaita

-Kassavirran vaihtelu vähenee

-Kohderyhmän huolellinen prospektointi

-Kohderyhmän huolellinen ja ennakkoluuloton soittelu

-Vanhojen asiakkaiden ja kontaktien herättely

-Kustannustehokkuus – hinnat Suomen hintatasoa edullisemmat

Anna meidän kertoa lisää. Jätä yhteystietosi sivun yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa, kysy chatissa tai varaa etätapaaminen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

 

Varaa etätapaaminen

Kustannustehokkaat buukkauspalvelut

Motivoitunut tiimimme toteuttaa buukkausta myyjille ja muille avainhenkilöille Espanjan toimistostamme käsin. Sijaintimme ei näy päivittäisessä tekemisessä, sillä soitamme suomalaisista numeroista. Sen sijaan sijainti mahdollistaa asiakkaillemme suotuisan hinnoittelun.

Laatu ja asiakaskokemus on buukkaustiimillemme kaikki kaikessa. Aloitamme tavoitteisiinne sitoutumisesta ja jatkamme potentiaalisten asiakkaiden prospektoinnilla. Järjestämme tapaamiset päättäjätason henkilöille, veloittaen vain sovittujen ehtojen mukaisesti toteutuneista tapaamisista.

ETÄTAPAAMINEN

Etätapaaminen on monille vaivattomin ja kustannustehokkain vaihtoehto kasvattaa myyntiä. Potentiaaliselle asiakkaalle kynnys suostua etätapaamiseen on usein henkilökohtaista myyntikäyntiä matalampi. Myyjien kulut pysyvät alhaisempina ilman matkustukseen kuluvaa aikaa ja rahaa. Kokeile etätapaamisia pilottiprojektin kautta, ole yhteydessä niin kerromme lisää.

F2F-MYYNTITAPAAMINEN

Joskus face-to-face tapaaminen on edellytys myynnin tapahtumiseksi. Asiakkaan kanssa livenä tavatessa saat kartoitettua hyödyt ja esiteltyä erityisesti fyysiset tuotteet tai esimerkiksi kiinteistöön kohdistuvat palvelut tehokkaimmin. Keräämme taustatietoa, jotta voimme buukata myyjien tapaamiset päättäjätason henkilöille.

Omamyyntiapulainen hoitaa ulkoistettua asiakaspalvelua sekä buukkausta

Omamyyntiapulainen on korvaamaton apuri, joka räätälöidään täysin asiakkaan tarpeisiin. Halutessasi hän vastaa viestintäkanavistasi saapuviin yhteydenottoihin ja hiljaisempina aikoina huolehtii esimerkiksi myyjienne kalenterin täyttämisestä, buukkaamalla tapaamisaikoja sovitun kohderyhmän parista. Meiltä saat tarpeisiisi myös b-to-b tai b-to-c myyntipalvelut sekä ulkoistetun asiakaspalvelun hoitamaan vaihteen, chatin, palautteet tai helpdeskin palvelut.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa.

Voit myös varata etätapaamisen suoraan kalenteristamme, ilman sitoumuksia.

    ×