BUUKKAUS KORKEALLA AMMATTITAIDOLLA

Emme pelkää tarttua luuriin – buukkaus täyttää myyjiesi kalenterit ja vapauttaa heidän aikaansa

Mitä on buukkaus?

Buukkaus on tapaamisten sopimista eli myyjien kalentereiden täyttämistä potentiaalisilla asiakastapaamisilla. Käytännössä katsoen se on asiakashankintaa, jossa potentiaalinen asiakas lämmitellään poimintakypsäksi. Näin myyjille ei kerry kalenteriin turhia asiakastapaamisia, jotka pahimmassa tapauksessa perutaan ja aikaa valuu hukkaan. Kalenteriin jää vain ne kaikista potentiaalisimmat tapaamiset, jotka poikivat myyntiä.

Miksi ulkoistettu buukkaus?

Ulkoistetun buukkauksen ideana on se, että myyjät voivat keskittyä omaan työhönsä eli myymiseen, kun ulkopuolinen taho hoitaa kalenterin täyttämisen heidän puolestaan. Taitavat ja kokeneet buukkarit tekevät myyntityöstä kustannustehokasta, sillä myyjät ehtivät tapaamaan enemmän potentiaalisia asiakkaita – ja kasvattavat samalla kassavirtaa. Ulkoistetun buukkauksen avulla aika ei myöskään kulu vanhojen kontaktien herättelyyn, sillä hoidamme myös sen puolestasi.

Miksi Myyntiapu?

Myyntiavun buukkaustiimi voi hoitaa suuria ja vaihtelevia volyymejä, korkealla laadulla ja ammattitaidolla. Buukkaustiimimme pitää huolen siitä, että myyjiesi työt eivät lopu kesken. Taataksemme vastineen asiakashankintaan sijoitetuille euroille, veloitamme vain toteutuneista tapaamisista. Prospektoimme kohderyhmäsi huolellisesti, jonka jälkeen motivoitunut tiimimme lähestyy kontakteja ennakkoluulottomasti. Meidän toimintaperiaatteemme on edustaa yritystäsi kuin omaamme!

Buukkauksen hinta on aina projektikohtainen, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

ULKOISTETTU ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelun ammattilaisemme hoitavat puolestasi yritykseesi tulevat yhteydenotot ystävällisesti asiakkaitasi neuvoen ja ongelmat ratkaisten.

Lue lisää

BUUKKAUSPALVELUT

Lue lisää buukkauspalvelustamme ja tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin. Buukkauspalveluiden ulkoistaminen on kustannustehokasta.

Lue lisää

MYYNTIPALVELUT

Kokenut tehotiimimme nostaa myyntilukusi nousuun niin B2B- ja B2C-myynnin kuin jälkimarkkinoinnin ja lisämyynninkin saralla.

Lue lisää

Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarjouksen ja tuottoarvion.

×